Header Ads

Breaking News
recent

En ucuz Tablet Pc hangisi, fiyatı nedir, nereden alınır?

Günümüzde masaüstü ve taşınabilir bilgisayarların neredeyse tahtına oturan Tablet PC ler çok sayıda marka, model, özellik ve fiyatları ile tüketicilerin beğenilerine sunuluyor.
Tabi ki ilk akla gelen hangi tableti almak lazım. Bunu cevap vermek oldukça güç ama bir o kadar da kolay.
Ekonomik bir tablet mi, yoksa tam işlevsel yok yok bir tablet mi. İkisinin de sonucu kesenizin ağzını ne kadar açacağınıza bağlı. Durum böyle olunca genelde hep orta karar en iyi modeller tercih ediliyor.

Tablet pc alırken nelere dikkat edilmeli.




Öncelikle Tablet almak için ihtiyaçlarınızı Belirleyin
Tablet almadan önce kendinize sormanız gereken şey ”Ne için tablet alacağım?”  İş, eğlence, gündemi takip etmek ya da bilgisayarınızın yerine kullanmak istiyor da olabilirsiniz. Veya film izlemek , Tv olarak kullanmak da planlarınız arasında olabilir . Biraz da teknik özelliklere değinirsek , sabit bir Internet’e erişim , depolama kapasitesinin yüksek olması ya da HDMI özelliği de istiyor olabilirsiniz .

Üretici bir firmanın tableti olmasına önem gösterin yani, Apple, Samsung, Dell, Sony gibi.
Kullanım amacınıza göre kaç " (inç) 7 veya 10 olabilir. Taşıma kolaylığını da gözden geçirin.

Yazılım olarak baktığınızda Apple nin iOS yazılımı en iyi gibi görünürken son zamanlarda büyük gelişim gösteren Android işletim sistemi de bir çok işinizi rahatlıkla görebilmektedir.

Depolama da önemli bir özellik tabletinizin kendisine ait depolama seçeneğinin yanı sıra desteklediği sd depolama ya da bakmanızı öneririz. Harici diskimi de taşırım diyorsanız o zaman çok sorun da görünmüyor. Hızlı bir işletim sistemine sahip tablet işinizi rahatlakla görecektir.

Dizayn konusuna gelince tamamen sizin beğeninize kalmış. Dizaynı daha iyi diye düşük özellikli ve daha pahalı bir tablet almak çok da akıl karı değil.

Tabi bunların hepsi önemli fakat tablet PC nizi nereden aldığınızda önemli. Karşınızda muhatab bulamadığınız destek alamadığınız yerlerden ve Türkiye genelinde teknik desteği olmayan Tablet Pc lerden kaçının.

Aynı Tablet hem uygun fiyatlı hem de profesyonel bir satıcıdan almak en doğrusu olacaktır.

Gelelim piyasada en yaygın olan Tablet PC markalarına

·              ACER
·        APPLE
·        ARTES
·        ASUS
·        DELL
·        ESCORT
·        EVOTAB
·        EXPER
·        LG
·        MOBEE
·        OBLIO
·        PIRANHA
·        PROOBOOK
·        QUADRO
·        SAMSUNG
·        SONY
·        VOLAR

www.Hypersmash.com

1 yorum:

  1. Güzel ayrıntıları ile Büyük yazılan. Ben sizin bilgi gerçekten takdir. Paylaşım için teşekkürler. Ben fikir gibi. ucuz cep telefonu

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.