Header Ads

Breaking News
recent

En ucuz bitmeyen kartuşlu yazıcı nereden alınır?

En ucuz bitmeyen kartuşlu yazıcıyı Türkiye'nin her yerinden sipariş verebileceğiniz İzmir'deki firma hepsindenal.com dur. Bitmeyen kartuş konusunda deneyimli ve binlerce memnun müşteriye sahip Proje Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş. nin online alışveriş mağazası olan www.hepsindenal.com da en ucuz fiyatlı bitmeyen kartuşlu yazıcıları hediyeleriyle alabilirsiniz. Bitmeyen kartuşlu yazıcıların yanı sıra, dolan toner, kolay dolan kartuş, muadil toner, mürekkep ve yazıcınıza uygun canon, epson, brother, hp bitmeyen kartuşlu tank sistemlerini de alabilir, isterseniz tank (ciss) sistemini yazıcınıza montaj yaptırabilirsiniz.

Bitmeyen kartuşlu yazıcı forum, bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiye, tavsiyesi, en ucuz, sorunları, kurulumu gibi bir çok konuda bilgi alabileceğiniz hepsindenal.com un kurumsal ve bireysel binlerce memnun müşterisinin arasına sizleride bekliyoruz. Referanslarımıza bakabilirsiniz.

 Canon  Bitmeyen Kartuşlu Yazıcılar    Canon bitmeyen kartuşlu yazıcı


Canon'un bitmeyen kartuşlu yeni yazıcıları e514, mx395, mx 455 ve mx525 siz tüketicilerimizin kullanıma sunulmuştur. Faks ihtiyacı olmayanlar için daha uygun ve hediyeli olan canon pixma mp230, mp235 modelleri bitmeyen kartuşları ve mürekkep hediyesi ile satışına devam edilmektedir.

 canon mx 455 bitmeyen kartuşlu yazıcı    canon mx 525 bitmeyen kartuşlu yazıcı


En çok satılan bitmeyen kartuşlu yazıcı olan canon, kısa sürede yeni modeller piyasaya sürmektedir. Şöyle ki; yaklaşık bir sene öncesine kadar canon mg2150, mg2155, mx375, mx435, mx515 gibi modelleri piyasada satışta iken son altı ay içinde mp230 ve mp235 modellerini piyasaya sürmüştür. Nihayetinde son bir ay için de de kendini sürekli geliştiren canon mg2150 ve 2155 in yeni modeli e514, mx375 yerine mx 395, mx435 in yerine mx 455 ve mx 515 yerine mx525 i piyasaya sürerek yine en çok satılan bitmeyen kartuşlu yazıcı ünvanını korumayı hedeflemektedir.

Peki yeni canon yazıcıların eskilerine göre ne farkı var. Yeni canon yazıcılar püskürtme sistemlerindeki geliştirmeyle daha ekonomik çıktılar almanızı ve üst düzey fotoğraf baskıları almanızı sağlıyor. Yani hem ekonomi hem de iyi baskı. Bunlara birde Alman teknolojisi OCP  mürekkeplerimiz ile tank sistemi montaj yapıldığında çok üst düzey tasarruf ve baskı kalitesi elde edebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.